SportvliegtuigenTwins

08/12/2012 Teuge in de sneeuw, winterse plaatjes!

D-FLIC Cessna 208 Caravan I
D-FLIC Cessna 208 Caravan I

Tussen alle berichtjes in de December Ballonmaand bij AirOnline.nl toch nog een ander onderwerp. Na de sneeuwval van de laatste dagen en het mooie winterweer van zaterdag 8 december kon ik het niet laten om er even met de camera op uit te trekken. Naar Teuge deze keer. Benieuwd welke vliegtuigen die dag in beweging kwamen om het witte landschap van bovenaf te bekijken. Op zich had ik het drukker verwacht, maar de oogst viel mij uiteindelijk niet tegen, of teugen… 🙂

PH-ZVC Piper PA-18-135 Super Cub
PH-ZVC Piper PA-18-135 Super Cub

Twee Duitse para-kisten die op weg naar huis gingen, veel rondvluchten en een mooi vluchtje van de D-EXIR, een Extra 300L. Ook de locale para-kist PH-JMP was actief. Al met al 2,5 uur in de kou gestaan, daarna werd het zonlicht minder en datzelfde gold voor het gevoel in mijn tenen. Tijd voor de kachel…

D-EXIR Extra EA-300L
D-EXIR Extra EA-300L

De hele serie is te zien op AirOnline.nl, Pictures, dan Teuge met de datum van 8 december.

PH-JMP Cessna C208B Grand Caravan
PH-JMP Cessna C208B Grand Caravan
OY-BHF Piper PA-31-310 Navajo
OY-BHF Piper PA-31-310 Navajo

Geef een reactie