Gasballonnen

December Ballonmaand: D-OIBB Ballonbau Wörner NL-840/STU gasballon boven de wolken

D-OIBB Ballonbau Wörner NL-840/STU
D-OIBB Ballonbau Wörner NL-840/STU

Op 11 februari 2006 was ik in de gelegenheid om een vaart met een gasballon te maken. Naast ons vertrok nog een ballon, de D-OIBB. Deze ballon kon ik vanuit onze ballon een aantal keren mooi fotograferen.
Op de foto is de D-OIBB te zien boven een gesloten wolkendek in de buurt van Ibbenburen (D). Onder de wolken was de dag redelijk grijs en grauw begonnen, maar hierboven waande je in een winter-wonder-landschap. Het leek wel een enorme sneeuwvlakte. Ondanks dat het februari was, volede je de kracht van de zon. Een mooie belevenis om met de gasballon, na het overboord zetten van wat ballast, door het wolkendek heen te schieten en dit beeld voorgeschoteld te krijgen.

Geef een reactie