AlgemeenSportvliegtuigen

21/10/2017 Een Trinidad en andere vogels op Lelystad Airport

PH-RCM Socata TB-20 Trinidad

De PH-RCM vloog vandaag lokaal vanaf Lelystad Airport. Het zou zomaar kunnen dat deze Socata TB-20 Trinidad uit 1992 hier een nieuwe thuishaven heeft gevonden. De PH-RCM staat sinds 1994 ingeschreven in het Nederlandse luchtvaartregister en het had volgens mij altijd Budel als verblijfplaats. Vandaag maakte het een kort rondje om de kerk met een touch and go als toegift. Daarna werd naar de pomp getaxied voor wat brandstof.

PH-RCM Socata TB-20 Trinidad
PH-RCM Socata TB-20 Trinidad

Vogels

De rest van de middag heb ik me langs de baan een beetje vermaakt met de mussen en de spreeuwen. Want, ook al staat er geen registratie op, het vliegt en het levert best aardige plaatjes op. Ja toch!?!

Cleared to land
We moeten zóóóó ver uit elkaar zitten!
Op een been

Fotogalerij

Een gedachte over “21/10/2017 Een Trinidad en andere vogels op Lelystad Airport

Geef een reactie