AlgemeenHomebuilt

NVAV beplakt nieuwe aanhanger met foto’s van AirOnline.nl

De nieuwe NVAV aanhanger met de foto van de PH-VII

Zaterdag, 28 april 2018 – De Nederlandse Vereniging van Amateur Vliegtuigbouwers (NVAV) heeft onlangs een nieuwe aanhanger aangeschaft. Daarmee kunnen ze met hun presentatiemateriaal vliegshows, fly-ins en andere evenementen bezoeken.

NVAV aanhanger

De aanhanger is voorzien van een aantal leuke foto’s van Nederlandse zelfbouwprojecten. Met trots kunnen we melden dat AirOnine.nl ook een bijdrage heeft kunnen leveren aan het beeldmateriaal op de aanhanger. Twee foto’s komen uit onze camera’s; de foto van de PH-VII en van de PH-JGW. En dat vinden we best leuk! 🙂

Foto van de PH-VII op de aanhanger
NVAV aanhanger met de foto van de PH-JGW

Hieronder nog even een plaatje van het originele beeld van beide kistjes.

PH-VII Vans RV-7
PH-JGW Europa AL Europa XS

Geef een reactie