Bizjets

LX-LXX Gulfstream G650 bij vertrek van Genève

LX-LXX Gulfstream G650

Genève, 23 mei 2019 – De LX-LXX is een bijzonder fraai beschilderde Gulfstream G650. We kwam deze beauty tegen op de luchthaven van Genève waar het voorbij taxiede voor een vlucht.

LX-LXX Gulfstream G650

De LX-LXX (c/n 6115) stond in 2015 op de productielijn als VT-NKR en was op 27 maart van dat jaar gereed om te vliegen. Toen had het al dit mooie kleurenschema. Het is alleen nimmer naar India afgeleverd. Op 15 oktober 2015 werd het de N615GD op naam van de Gulfstream Aerospace Corporation.

LX-LXX Gulfstream G650

Gelukkig werd er toch een afnemer voor dit toestel gevonden. Op 7 juli 2016 kwam deze Gulfstream terecht in het luchtvaartregister van het eiland Man als M-SHEF met SPI Aero als eigenaar.

LX-LXX Gulfstream G650

Sinds 7 februari 2017 is Global Jet Luxemburg de eigenaar van het toestel en is het de LX-LXX geworden. Naar verluid wordt het door Global Jet Luxemburg gevlogen voor een klant in Zwitserland. Dat zou dan weer kunnen kloppen gezien het feit we het de Gulfstream van Genève hebben zien vertrekken.

LX-LXX Gulfstream G650

Geef een reactie