Team

Meet Team AirOnline.nl

Berend Jan Floor

Luchtvaartgek | Fotograaf | Webbeheerder

Begonnen in 1980 met een klein compact-cameraatje en een luchtvaartradiootje op vliegveld Hilversum (EHHV).  Om zijn passie te kunnen delen is Berend Jan gestart in de jaren ’90 met de luchtvaartwebsites Ballooning Bytes en vanaf 1998 met FFBallooning. In 2010 kwam AirOnline.nl van de grond.

AirOnline.nl is een website met voornamelijk foto’s en informatie over luchtvaart. Inmiddels is AirOnline.nl uitgegroeid tot een lekker drukbezochte Nederlandse luchtvaartwebsite. Het doel van de site is om luchtvaart in de meest brede zin van het woord in beeld te brengen. Historie, actualiteit, verslagen en meer. Alles komt aan bod. Inmiddels weten  dagelijks enkele honderden bezoekers de weg naar deze informatie te vinden.

Tussen 1998 en 2008 heeft Berend Jan Floor veel tijd en aandacht besteed aan ballonvaren. Als commercieel freelance ballonpiloot heeft hij enige honderden ballonvaarten gemaakt, dit alles onder de vlag van zijn eigen bedrijfje First Floor Ballooning. Daarnaast is hij een aantal jaren Chief Observer geweest bij de Dutch Balloon Competition Club, het orgaan voor wedstrijdballonvaren in Nederland. In 2002 heft Berend Jan als bestuurslid Ballonzaken de Internationale Ballonfiësta in Barneveld mede georganiseerd.
Tegenwoordig voert fotografie de hoofdtoon van de luchtvaartactiviteiten. Hopelijk beleeft u hier evenveel plezier aan als hijzelf.

Fotografie

Naast luchtvaart fotografeert Berend Jan Floor nog meer onderwerpen. Een van zijn specialiteiten daarbij is fotograferen in het theater. Ondanks de vaak beperkte lichtcondities is het voor hem de uitdaging om de actie op het toneel vast te leggen.

Hij gebruikt voor zijn foto’s professionele camera’s en lenzen van Canon. Met body’s van uit de Canon 5D-serie en lenzen uit de Canon L-serie kunnen we zeggen dat hij goed uitgerust is.

 

 

Sabina Floor

Fotografie | Zingen | Dieren

Kijken met andere ogen. Dat maakt het fotowerk van Sabina speciaal. Met aandacht voor detail, bijzondere situaties of vormen zijn Sabina’s foto’s een fantastiche aanvulling voor AirOnline.nl. Met haar Canon 5D Mk.III weet ze luchtvaart op een verrassende manier in beeld te brengen.

Nog meer passies

Naast fotografie kan Sabina Floor ook haar geluk vinden in zingen. Musical, ballads, operette of klassiek; zij kan een gevarieerd repertoire ten gehore brengen.
Nog een ander tijdverdrijf van Sabina heeft te maken met fotografie; Natuurfotografie. En dan met name macrofotografie. Ook hier zijn de details weer belangrijk. Hoe kleiner het dier, hoe groter het plezier!

Websites van Sabina Floor:

www.SabinaFloor.nl
Natuureluur.SabinaFloor.nl