AlgemeenReizen

05/01/2011 Sint Maarten

Vandaag een volle dag kunnen genieten van het vliegverkeer op Prinses Juliana International Airport op Sint Maarten. Al voor het ontbijt kwamen er twee toppertjes binnen, een rokende Boeing 727 van Amerijet en een oude Convair 340, beiden met vracht. De Convair is bijna 60 (!) jaar oud.
just made this picture with my PhotoPal for iPad
N598AJ, Boeing 727, die zie je niet veel meer operationeel. Deze is gepimpt met winglets.

just made this picture with my PhotoPal for iPad
N153JR, Een Convair 340 uit 1953. Nog steeds operationeel.

just made this picture with my PhotoPal for iPad
DHL komt op Sint Maarten de pakjes brengen met een Cessna Caravan. Een mooi plaatje hoe het er aan toe gaat bij de landing. Er staan aardig wat kijkers in de buurt. De meeste komen van cruiseschepen in Philipsburg, de hoofdstad van Sint Maarten, en worden door taxi’s gedropt op het strand om de landende vleigtuigen te bekijken.

just made this picture with my PhotoPal for iPad
Tot slot nog een plaatje bij een ondergaande Caribische zon.

Geef een reactie