AirShowMilitairOld TimersSportvliegtuigenWarbirds

Foto’s toegevoegd aan www.AirOnline.nl van de Luchtmachtdagen op Leeuwarden, 16 september 2011

Hunter Flying Ltd./Team Viper
Hunter Flying Ltd./Team Viper

Deze serie lag nog op de plank. De open dag van de Koninklijke Luchtmacht, genaamd Luchtmachtdagen, werd dit jaar gehouden op de vliegbasis Leeuwarden op 16 en 17 september 2011. Vooral op vrijdag de 16e (de dag van mijn bezoek) was het weer erg fraai. Dat doet het altijd leuk voor de foto’s.
De serie van meer dan 200 plaatjes is te vinden via de fotopagina van www.AirOnline.nl, onder Leeuwarden. Plezier met kijjken!

Q-17 Apache AH-64D 301 Sq. RNLAF
Q-17 Apache AH-64D 301 Sq. RNLAF

Het gaat overigens een jaartje langer duren, voordat een soortgelijk evenement in Nederland gehouden wordt. Wegens bezuinigingen moet de luchtmacht in 2012 de opendag overslaan en worden de deuren pas in 2013 weer geopend, dan op Volkel in Brabant.

Patrouille de France
Patrouille de France

Geef een reactie