HelikoptersMilitairMuseumOld TimersWatervliegtuigen

Bezoek aan luchtmachtmuseum in Madrid (24 november 2011)

C5-175/1-175 North American F-86F Sabre
C5-175/1-175 North American F-86F Sabre

Een fraaie fotoserie die nog op de plank lag is die van mijn bezoek aan het Museo del Aero de Madrid. Op 24 november was ik in de gelegenheid om hier een kort bezoekje aan te brengen. Een tweedaagse businees-trip gaf me hiervoor net even de tijd.
Ik dacht dat ik op deze winterse donderdagochtend het rijk redelijk alleen voor me zou hebben in dit museum. Helaas, net voor openingstijd arriveerde een schoolbus met keurig geüniformeerde kindertjes die het museum ook kwamen bezoeken… En er zouden nog vijf (!) bussen volgen…

Toegangskaartje (toegang is gratis!)
Toegangskaartje (toegang is gratis!)

Ik heb het museum in omgekeerde volgorde bekeken en daardoor had ik uiteindelijk weinig last van al deze kinderen.
Al met al een mooi museum met een aantal bijzondere toestellen. Jammer dat de toestellen die buiten staan wel te lijden hebben onder de weersomstandigheden.
De foto-serie is te zien via de fotopagina van AirOnline.nl, onder Spanje.

Geef een reactie