Algemeen

***BELANGRIJK VOOR VASTE VOLGERS *** Technische aanpassing aan WebLog


De webLog van AirOnline.nl heeft een belangrijke technische aanpassing ondergaan. Vanaf nu is de Weblog niet meer gehost door WordPress, maar draait het op de server van AirOnline.nl. Het voordeel daarvan is dat alle berichten nu deel uitmaken van de site. Voorheen stonden de berichten technisch buiten de site.

Als het goed is valt niet weinig tot niets van te merken. Een paar functionaliteiten zijn gewijzigd.

Wat er gewijzigd is, is de aanmelding door vaste volgers op de site. Deze kregen in de oude versie een bericht wanneer er een nieuw item was toegevoegd. De meeste abonnees zijn weer toegevoegd aan de mailinglist.
Abonnees ontvangen dit bericht twee keer. Eén keer via de “oude” situatie en één keer via de nieuwe situatie.
Mocht je nu ervaren dat je geen mail ontvangt bij nieuwe berichten, meld je dan opnieuw aan via AirOnline.nl (rechts onderaan bij het kopje META) en NIET via bjfloor.wordpress.com. Een mailtje met het verzoek om je aan of af te melden kan ook. Stuur dan een berichtje naar bjfloor@aironline.nl en ik voer de wijziging voor je door.

Ik hoop dat iedereen ook in de nieuwe situatie weer veel plezier aan de site beleeft. Feedback wordt altijd op prijs gesteld.

Berend Jan Floor
AirOnline.nl

Dit is het bericht op de “nieuwe” server

Geef een reactie