AirShowOld TimersTwins

Uit de “oude” doos: Schaffen-Diest fly-in van 1988

OO-VAG Tipsy Nipper
OO-VAG Tipsy Nipper, een echt Belgisch ontwerp op een Belgische fly-in

Aan de vooravond van hopelijk weer een prachtige fly-in op het Belgische veld Schaffen-Diest een serie foto’s uit de oude doos, uit 1988. Dat was het eerste jaar waarin ik dit veld bezocht. Met een tentje wel te verstaan, zodat menig Belgisch biertje zorgeloos ‘s avonds genuttigd kon worden.

OO-RLD Miles M.65 Gimini
OO-RLD Miles M.65 Gimini

Bij goed vliegweer in het weekend staat deze fly-in eigenlijk altijd garant voor een aantal opmerkelijke bezoekende kisten. Kortom meer dan de moeite waard om hier te gaan kijken. Dit jaar kan dat op 11 en 12 augustus 2012. Meer info over dit evenment is te vinden op http://flyin.dac.be/.
De serie foto’s uit 1988 is te vinden onder de knop Pictures en dan onder het kopje Schaffen-Diest.

Geef een reactie