Airliners

Fotoserie toegevoegd van Schiphol 19 oktober 2012

PH-EZX Embraer ERJ190STD KLM Cityhopper
PH-EZX Embraer ERJ190STD KLM Cityhopper

Vrijdag 19 oktober heb ik een poosje langs de banen 18R en 18C gestaan. Een aantal plaatjes zijn de dagen hiervoor al te zien geweest (A6-EDT, Airbus A380 en de VQ-BEQ Airbus A330). Op Schiphol Oost was niet veel te beleven of stonden de bezoekers niet op een plek waar je ze kon fotograferen.
En passent ook nog even de Luchtvaart Hobby Shop bezocht, daar mag ik graag even een tijdje in ronddwalen. Ik heb daar het boekje Goeie Ouwe Tijd door Hans Boerboom meegenomen. Hierin staan humoristische verhalen over de luchtmacht in. Leek me leuk voor de komende donkere avonden.

De foto’s van vrijdag 19 oktober zijn te vinden op onder de knop Pictures op AirOnline.nl, onder Schiphol met de genoemde datum.

Geef een reactie