Uncategorized

30/12/2012 Video van de D-EXIR Extra 300L in de sneeuw

Nog een kleine toegift vandaag:
Op de Facebook-pagina van Ewald Polinder kwam ik bovenstaande video tegen, die ik jullie niet wilde onthouden. Ewald Polinder is de piloot van de D-EXIR, een Extra EA300L, gemaakt voor aerobatics. Het toestel staat gebaseerd op Teuge. Op zaterdag 8 december jl. lag er een laagje sneeuw in Nederland en was het stralend mooi weer. Op die middag is deze video gemaakt, met een camera op de vleugeltip. Hierdoor onstaan leuke effecten. De horizon tolt er lustig op los in het beeld… 😉
In de start en landing heb ik de D-EXIR op de foto gezet. Deze foto’s waren al eerder op mijn site te zien, maar ook op de Facebook-pagina van Ewald Polinder. Aan het einde van de video zijn een aantal van mijn foto’s gebruikt. Leuke actie!
Dus, ga er even een paar minuten voor zitten en bekijk dit spectaculaire filmpje.

D-EXIR Extra EA300L (Teuge, 8 december 2012)
D-EXIR Extra EA300L (Teuge, 8 december 2012)

 

..

Geef een reactie