Special Shapes

In the Picture: F-GLCF Raven F57S, een varend zomerkoninkje!

F-GLCF Aerostar Raven F57S Fraise
F-GLCF Aerostar Raven F57S Fraise

Registratie: F-GLCF
Type: Aerostar Raven F57S Fraise
Constructienr.: F57S-3001
Eigenaar: Franck Dubos
Locatie: Chambley (F), juli 1993
Bijzonderheden: Deze varende aardbeiuit 1992 valt onder de categorie special shape ballonnen. Het groene kroontje en het steeltje getuigen daarvan, maar ook de gele spikkeltjes op de ballon zijn in reliëf. Erg leuk gedaan lijkt me zo!
De ballon kwam ik in 1993 tegen in Chambely, bij Metz in Frankrijk. Daar vindt om de twee jaar het grootste ballonevenement van Europa plaats. Momenteel wordt het weer gehouden en is de Franse lucht ’s ochtends en ’s avonds gevuld met honderden ballonnen.

Een gedachte over “In the Picture: F-GLCF Raven F57S, een varend zomerkoninkje!

Geef een reactie