05/07/2014 Bezoekje aan Aéroport de Cannes, helaas maar van korte duur…

(F-BUOP) Beech E-18S met Breitling-opschriften bij de entree van Cannes
(F-BUOP) Beech E-18S met Breitling-opschriften bij de entree van Cannes

Een kleine serie met een paar foto’s gemaakt op het Zuid Franse vliegveld van Cannes. Dit vliegveld is redelijk goed toegankelijk en is de landingsplek voor veel bizjets en bizprops van personen die zich komen verpozen aan de Côte d’Azur.
Bij de entree wordt je al opgewacht door een fraaie klassieker, een Beech E-18S gespoten in de kleuren van Breitling. Niet geheel origineel, maar ach, het merk kan mijn bekoring wel wegdragen…
Nadat ik deze Beech uitgebreid had gefotografeerd ging ik op zoek naar plekjes tussen de hangaars om mijn plaatjes te kunnen schieten. Helaas, het feest was van korte duur… 🙁

F-PTIM Bartoli BR-01
F-PTIM Bartoli BR-01

Niet dat ik werd weggestuurd door een of andere overijverige Jean Claude met een uniform aan, nee niet van dat al deze keer. Ik werd gehinderd door een schroefje. Dit schroefje vond het nodig om in mijn band van de auto te gaan zitten. Aangezien het al tegen het einde van de middag liep was toen het reisdoel om zo snel mogelijk bij de dichtstbijzijnde garage te komen. Daar werden we gelukkig goed geholpen. We konden onze weg gelukkig weer vervolgen, alleen de tijd om nog op Cannes verder te kijken was helaas verstreken…
Nou ja… niet getreurd, een mooie reden om hier nog weer een keer naar toe terug te keren, nietwaar!?!
De paar foto’s die ik wel heb kunnen maken zijn te zien in een groter formaat op AirOnline.nl. Klik daarvoor op de knop Pictures en scrol naar France. Bij Cannes zijn dan de foto’s van 5 juni 2014 terug te vinden.

Geef een reactie