AlgemeenAutogyroGyrocopter

14/11/2016 Richard van As van het Gyrocoptermuseum Midden Zeeland overleden

image-1
De Nederlandse luchtvaart moet helaas een markant persoon missen. Op maandag 14 november 2016 is Richard van As plots overleden. Richard van As was dé man achter het gyrocoptermuseum op het vliegveld Midden Zeeland bij Arnemuiden. Richard van As was tevens een autoriteit op gebied van de gyrocopters in Nederland en is 77 jaar geworden.
In het voorjaar van 2015 heb ik nog een bezoek aan het museum op Midden Zeeland gebracht en daar ook de bevlogen Ricahard van As ontmoet. De bovenstaande foto is toen genomen. Een verslag van dat bezoek is HIER te lezen.
Wij wensen alle familie en nabestaanden veel sterkte bij dit verlies.

Op Internet is een online condoleanceregister beschikbaar. Dit is HIER te benaderen.

Geef een reactie