PH-WMO Diamond DA 62 afgeleverd door Wings over Holland, de vierde dit jaar!

PH-WMO Diamond DA 62

Lelystad, 24 augustus 2018 – Deze middag kwam bij Wings over Holland plots een nieuwe Diamond DA 62 tevoorschijn, de PH-WMO. Dit is de vierde Diamond DA 62 die dit jaar via Wings over Holland in Nederland aan de man is gebracht. Voor een twin die rond een miljoen Euro kost geen slecht verkoopresultaat lijkt ons!
Deze DA 62 heeft een niet-standaard kleurenschema. Het is grijs en donkerblauw. Op de motorgondels staat het logo van WVM, Witte van Moort.

PH-WMO Diamond DA 62

Witte van Moort is een succesvol plaatbewerkingsbedrijf uit Vriezenveen. Bij dit familiebedrijf – opgericht in 1910 door Witte van Moort – staat inmiddels de derde generatie aan het roer, de huidige directeur is Wido van Moort en tevens luchtvaartliefhebber.
De PH-WMO vertrok na het tanken voor een IFR vlucht naar Groningen Airport Eelde. De PH-WMO is vermoedelijk 23 augustus afgeleverd. Het constructienummer hebben we nog niet kunnen checken.

PH-WMO Diamond DA 62 in de start

Zoals gezegd, dit is de vierde DA 62 die in 2018 in Nederland werd ingeschreven. Al eerder volgeden de PH-MBO, PH-UDB en PH-VCC. Dat wordt zo een mooie collectie!

PH-MBO Diamond DA 62
PH-UDB Diamond DA 62
PH-VCC Diamond DA 62

Geef een reactie