Sportvliegtuigen

De Cirrus SR22T GTS Arrivée, het nieuwe topmodel van Cirrus Aircraft

N472JJ Cirrus SR22T GTS Arrivée

Genève, 22 mei 2019 – Het nieuwste topmodel van de Cirrus SR22 is de Arrivée. Het is een vervoersmiddel om in stijl mee te arriveren! De Arrivée is gebaseerd op de Cirrus SR22T GTS. Dat is van zichzelf al een rijk aangeklede kist met een Continental TSIO-550-K turbomotor van 315 pk (231 kW), airconditioning, FIKI-systeem (Flying Into Known Icing conditions), Cirrus Global Connect (satellietverbinding om wereldwijd te kunnen bellen en SMS-en) en natuurlijk sleutels met afstandsbediening.
Dit actiemodel kan gekozen worden in drie speciale kleurcombinaties:

  • Sonoma – geïnspireerd op het diep rood van een oude Cabernet Sauvignon wijn
  • Speyside – geïnspireerd op het weelderige groene Schotse landschap
  • Monaco – geïnspireerd op de azuurblauwe Middellandse Zee rond Monaco

Zowel de binnen- als de buitenkant zijn qua uitvoering zorgvuldig op elkaar afgestemd. De tweekleurige lederen stoelen zijn voorzien van speciale stiksels. Ook het tapijtje op de vloer is bijpassend. Rondom het instrumentenpaneel zijn accenten van carbonfiber aangebracht.

N472JJ Cirrus SR22T GTS Arrivée met tweekleurige lederen stoelen

All inclusive

Voor deze top-uitvoering van de SR22 moet je wel $ 1,124 miljoen neertellen. Da’s een forse prijs voor een vier-persoons propellervliegtuig. Naast alle luxe en comfort zoals hierboven beschreven krijg je ook nog de onderstaande zaken die garant moeten staan voor de eerste vijf jaar vliegplezier:

  • 5 jaar gratis onderhoud aan het toestel (met een maximum tot 1.500 vlieguren)
  • 5 jaar garantie ‘van spinner tot staart’ (met een maximum van 2.000 vlieguren)
  • 5 Bose A20 Headsets (met een tasje d’r bij)

Vorkje prikken

Naast een mooi vliegtuig ontvang je ook de uitnodiging voor een diner voor vier personen en een exclusief kijkje in de keuken van een Michelin sterrenrestaurant naar keuze. Daarbij wordt je als VIP behandeld en word je opgehaald en thuisgebracht. Of dat met een Cirrus is vertelt de brochure niet… 😉

N472JJ Cirrus SR22T GTS Arrivée

Zeldzaam

Vanwege de beperkte leverperiode van dit exclusieve model en vanwege het hoge prijskaartje zal de Arrivée uitvoering vermoedelijk een zeldzame verschijning blijven. Wij troffen een SR22 Arrivée in de Speyside uitvoering (groen) aan op de European Business Aviation Convention & Exhibition (EBACE) 2019 van Genève. Daar stond de N472JJ, een fabrieks-demonstrator met constructienummer 1889 en bouwjaar 2019.

N472JJ Cirrus SR22T GTS Arrivée

Geef een reactie