Twins

PH-PNX Piper Chieftain komt uit de spuithal van Satys in de kleuren van Slagboom en Peeters

PH-PNX Piper PA-31-350 Chieftain in zijn nieuwe kleuren

Lelystad Airport, 21 juni 2019 – De PH-PNX Piper PA-31-350 Chieftain is weer uit de spuithal van Satys gereden. Sinds 3 juni verbleef het in de hal van deze op Lelystad Airport gevestigde vliegtuigspuiterij. Zoals ingeschat zijn de nieuwe kleuren inderdaad de kleuren van Slagboom en Peeters geworden, het luchtfotografiebedrijf dat op Teuge gevestigd is.
De Chieftain is nog niet vertrokken. Er moet nog het een en ander aan gebeuren. Zo zat het richtingsroer er nog niet op. Voor de time being is het gestald in de Catalina-hangaar en zijn de monteurs van International Aviation Support bezig om de kist weer operationeel te maken. Dan zal het ongetwijfeld op zijn eerste vlucht in zijn nieuwe jas naar de thuisbasis Teuge vliegen.

Zo zag de PH-PNX er uit vlak voordat het de spuithal in ging

Geef een reactie