Sportvliegtuigen

KLM Aeroclub viert feest vanwege 100-jarige moeder

PH-KBA Cessna 172P Skyhawk II met jubileumsticker

Lelystad Airport, 3 juli 2019 – Wat doe je als je moeder jarig is? Juist ja! Dan vier je feest! En dat vier je helemaal uitbundig als je moeder 100 jaar wordt! Dit is het geval bij de KLM Aeroclub. De moedermaatschappij KLM viert in oktober 2019 haar 100-jarig bestaan. Te ere daarvan heeft de KLM Aeroclub haar clubkisten voorzien van speciale jubileumstickers.

De speciale sticker ter gelegenheid van 100 jaar KLM

Deze stickers werden vandaag zorgvuldig op de toestellen geplakt in hun hangaar op Lelystad Airport. Het oorspronkelijke logo uit 1919 en het huidige logo van de KLM zijn hierbij opgenomen, samen met de jaartallen 1919 en 2019.

PH-KBA Cessna 172P Skyhawk II

Door Dick Meijer werden achtereenvolgens de PH-KBA, PH-WVO en PH-KAX onder handen genomen. Nadat de PH-KBA klaar was werd deze even naar buiten gereden voor een kleine fotoshoot voor AirOnline.nl. Daar zijn we altijd zeer erkentelijk voor!

PH-KBA Cessna 172P Skyhawk II
PH-WVO Cessna 172P Skyhawk II
PH-KAX Piper PA-28-181 Archer II

De KLM Aeroclub is dan wel een dochter van de KLM, deze nazaat is alleen zelf ook al lang de pubertijd ontgroeid. Volgend jaar hoopt de KLM Aeroclub namelijk haar 50-jarig bestaan te vieren. Zo kan men van de ene festiviteit in de andere rollen want ook dat moet natuurlijk gevierd worden. Ongetwijfeld krijgen de kisten van de KLM Aeroclub dan ook weer een gewijzigde thema-bestickering.

Geef een reactie