AirShowMuseum

OshkoshMania 2019 #DAY4 Museum

Deze week wordt op de regionale luchthaven Wittman bij Oshkosh in de staat Wisconsin de jaarlijkse AirVenture gehouden. Dit grootste luchtvaartevenement ter wereld wordt georganiseerd door de Experimental Aircraft Association (EAA). Maar met een zevendaagse serie OshkoshMania met foto’s uit eerdere jaren komen we toch een beetje in de Oshkosh-sfeer.

NX92Y Harry Crosby Crosby CR.4 (AirVenture 2013)

Je zou wellicht geneigd zijn om het tijdens de AirVenture over te slaan; het EAA-museum. Niet doen! In dit museum staan namelijk tal van unieke vliegtuigen. De variatie is groot, van (uiteraard) homebuilts tot racers, maar ook klassiekers en warbirds zijn vertegenwoordigd. Als je foto’s wilt maken is een statiefje is aan te raden vanwege het geringe licht.

De enige en originele Bugatti Model 100P Racer (AirVenture 2013)

Geef een reactie