Helikopters

PH-HCH Eurocopter EC120B Colibri van HeliCentre als fotomodel

PH-HCH Eurocopter EC120B Colibri

Lelystad Airport, 18 januari 2020 – Bij HeliCentre was het op zaterdag 18 januari 2020 een drukte van belang. Een aantal luxe geblindeerde auto’s met blauwe en groene kentekenplaten stonden voor de deur. Deze werden vervolgens in de hangaar gereden. Wat was er aan de hand!?
Het bleek te gaan om een fotoshoot voor het bedrijf ‘Taylor – Travel Management Group’ uit Amstelveen. Deze onderneming is gespecialiseerd in luxe vervoersoplossingen. Vervoer door de lucht is daarbij ook een optie, vandaar de combinatie van luxe taxi’s met de helikopters van HeliCentre.
Als fotomodel werden de twee VIP helikopters van HeliCentre – PH-WTG Eurocopter EC135 en PH-HCH Eurocpter EC120B Colibri – gebruikt. De laatste was voorzien van een tijdelijke logosticker op de romp met de naam van ‘Taylor’ erop.

PH-HCH Eurocopter EC120B Colibri vertrekt voor een korte lokale vlucht
PH-HCH Eurocopter EC120B Colibri

Aan het eind van de fotosessie mochten de remmen even los, er werd een kort lokaal vluchtje gemaakt met de PH-HCH. Daarbij werden twee circuitjes gevlogen. Bij de eerste passage kwam de PH-HCH met een flinke snelheid voorbij. Bij de tweede ging het voor de eindnadering wat rustiger.

PH-HCH Eurocopter EC120B Colibri op volle snelheid
PH-HCH Eurocopter EC120B Colibri komt binnen voor de full stop

Daarna was het uit met de pret en verdween de helikopter weer in de hangaar. De fotorolletjes zijn inmiddels ontwikkeld want op de LinkedIn pagina van Taylor zijn al een aantal resultaten van de fotografeersessie te zien. Mooie plaatjes, als dat geen passagiers trekt!

De LinkedIn pagina van Taylor – Travel Management Group

Zelf ook een keer vervoer laten regelen door dit bedrijf? Kijk dan op www.taylortravelmanagement.com

Geef een reactie