Bizjets

N151SD Gulfstream GIV op Schiphol van bokser Floyd Mayweather

N151SD Gulfstream G1159C

Schiphol, 11 maart 2020 – Op Schiphol-Oost stond in de ochtend van 11 maart 2020 een Amerikaanse Gulfstream G1159C (GIV) gestald. Het toestel was de avond hiervoor aangekomen. Deze Gulfstream betrof de N151SD en is gebouwd in 1994 met constructienummer 1249. In principe is het al een oudje, maar de kist wordt nog goed gebruikt zo te zien.
Het liet zich niet raden van wie deze kist is. Doen de meeste bezitters van privévliegtuigen hier juist alles aan om de identiteit van de passagiers te verhullen, bij deze Gulfstream stond de naam van de eigenaar er gewoon op. In koeienletters! Op de kist stond “MAYWEATHER”.

N151SD Gulfstream G1159C; groot geld, grote letters!

Deze Gulfstream is de kist van de 50x ongeslagen Amerikaanse bokslegende Floyd Mayweather. De bokser in ruste is aan het genieten van zijn vele verdiende dollars die hij heeft weten te verzamelen door het boksen en door lucratieve contracten over de kijkrechten van zijn wedstrijden. En als je “groot geld” hebt kun je ook grote letters kopen voor op je vliegtuig.
Ook het logo van MTM (The Money Team) stond op de kist. Dit is het logo van het merk dat Mayweather voert voor zijn eigen kledinglijn..
Mayweather was de afgelopen dagen aan het rondreizen door Europa. Zo werd hij gezien in de UK, in Keulen en de afgelopen nacht onder andere op de Wallen in Amsterdam.

Dood ex-vriendin

Toch zal Mayweather deze ochtend met gemengde gevoelens in zijn jet gestapt zijn. De afgelopen nacht werd namelijk zijn ex-vrouw en moeder van drie van zijn kinderen, Josie Harris (40), dood in een auto voor haar huis in Los Angeles gevonden. De doodsoorzaak is nog onbekend en wordt onderzocht. In 2010 mocht Mayweather voor twee maanden de bak in vanwege huiselijk geweld tegen zijn vriendin.
Zo blijkt maar weer dat achter ieder vliegtuig wel weer een verhaal schuilt, al hadden we deze wending niet verwacht toen we naspeuring ging doen naar deze N151SD…

Geef een reactie