Bizjets

OE-LPN Gulfstream G550, net op tijd gezien!

OE-LPN Gulfstream G550

Genève, 22 mei 2017 – Tijdens de luchtvaartbeurs EBACE op Genève in 2017 zagen we de OE-LPN binnenkomen. Deze Oostenrijkse Gulfstream G550 is in 2012 gebouwd met constructienummer 5395. Als testregistratie heeft het kort bij Gulfstream Aerospace gevlogen als N195GA.
In april 2013 verhuisde de kist naar Oostenrijk en kwam in dienst bij Global Jet Austria. De thuisbasis van de kist werd Wenen.
De OE-LDN biedt plaats aan 13 passagiers. Verder is deze kist van alle gemakken voorzien zoals een uitgebreide keuken, toilet, CD/DVD, satelliettelefoon, WiFi en een HD-entertainment systeem.

De cabine indeling van de OE-LPN

Nog geen twee dagen nadat we deze kist op de foto konden zetten werd het overgeschreven naar het Amerikaanse register als N107AL. We waren dus nog nét op tijd om de OE-LPN vast te leggen. Ondertussen vliegt deze kist nog altijd als N107AL rond.

OE-LPN Gulfstream G550, net op tijd gezien!

Geef een reactie