Algemeen

* * * 2.000 berichten op AirOnline.nl * * *

2.000 berichten op AirOnline.nl

Almere, 20 april 2020 – Wat op 27 december 2010 begon als een voorzichtig experiment, vooral om eens te kijken hoe de techniek achter een weblog werkte, is uitgegroeid tot mijn grootste vrijetijdsbesteding. Ik had nooit gedacht dat ik al bijna 10 jaar lang voldoende inspiratie zou hebben om artikeltjes te maken over de luchtvaart op mijn site AirOnline.nl.
Aan het begin, ik geef toe, waren de items nog niet allemaal even doordacht opgezet en uitgevoerd. Maar al doende leert men. En in de loop der jaren is het bezoekersaantal op deze site met sprongen gestegen. Ik krijg erg leuke reacties op de verhalen! Waarvoor dank!
Maar voor de reacties of ‘likes’ doe ik het zeker niet in de eerste plaats. Ik beleef zelf gewoon veel plezier aan het schrijven over de luchtvaart. Ik mag graag digitaal dwalen naar het verhaal achter een luchtvaartfoto. En, werkelijk waar, bijna over ieder luchtvaartuig is wel iets opmerkelijks te vertellen. Dat mag ik graag met jullie delen.
Inmiddels zijn we nu de 2.000 artikelen op AirOnline.nl gepasseerd! Een mijlpaaltje waar ik toch even bij stil wilde staan. Net als bij het duizendste artikeltje op 12 april 2016.
Soms krijg ik wel eens de vraag of ik alles op AirOnline.nl zelf maak. Veel wel. Maar ook voor mij geldt het cliché: achter iedere succesvolle man staat een sterke vrouw! Vaker dan jullie denken is fotowerk op de site afkomstig van Sabina. Zij fotografeert bijzonder goed en heeft een andere blik dan ik op vliegtuigen wat een geweldige aanvulling is. Daarnaast redigeert Sabina zoveel mogelijk de artikelen om storende typ- en taalfouten te ondervangen. We zijn een goed team! En we hopen op deze voet nog lang door te mogen gaan. Op naar de 3.000!

28 gedachten over “* * * 2.000 berichten op AirOnline.nl * * *

 1. Congrats, berend Jan. Grote klasse. Je artikelen zijn zonder uitzondering goed geschreven en vaak zeer interessant! Keep it up.

 2. Jullie doen het maar, met plezier, dat straalt er vanaf . Vakkundig geschreven ,het geeft me steeds weer veel plezier je berichten te lezen.
  Geluk en gezondheid voor jullie!

 3. Dag Berend Jan,

  Ik vind het aantal berichtjes per wek wel erg veel geworden, van mij mag het wel wat minder frequent. Waardeer wel zeer je inzet. Misschien komen vliegveld Teuge (zowat in mijn achtertuin) en de andere regionale vliegvelden wat weinig voor het voetlicht.

  1. Dank voor de reactie. Helaas is Teuge voor mij niet zo dichtbij als Lelystad maar Teuge komt op zeker heel binnenkort weer aan bod!

 4. Gefeliciteerd met het 2.000ste artikel op jullie site Berend Jan & Sabine!
  Vooral de achtergronden bij de diverse types spreken mij aan, daar gaat hel veel tijd in opzoekuren in zitten. (ik spreek uit ervaring).
  Ga vooral zo door, dan is het aantal van 3.000 zo bereikt.

  Grt. David Booster / http://www.airnieuws.nl

 5. Gefeliciteerd team! Altijd top artikelen en foto’s, zoals over de Falco’s. Doet mij als Hilversummer goed om zulke diepgang te lezen. Nog vele artikelen gewenst!

  1. Bedankt voor de leuke felicitatie. Op Hilversum is mijn hobby in 1980 begonnen dus dat veld heeft altijd een warm plekje in mijn hart!

 6. Beste Berend Jan,
  namens het bestuur van de Dutch Aviation Society/ Scramble Magazine van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Ik vind het persoonlijk altijd heel plezierig om jouw/jullie stukjes te bekijken en te lezen.
  Goed dat je ook aandacht besteedt aan de lichtere luchtvaart dan wij meestal doen.
  Ga zo door: hopelijk nog vele jaren………..
  Gert Jan

  1. Dank! En Scramble is op zijn beurt voor mij regelmatig weer een bron van informatie voor de artikeltjes. Win-win! We gaan er zeker meer door!

 7. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Heb pas sinds kort uw blog ontdekt maar kijk telkens uit naar een nieuwe editie.
  Succes !!

 8. Van harte proficiat, Berend-Jan. Ga a.u.b. door op deze prachtige weg. Blijf nu wel gezond, he, ook voor je familie.

Geef een reactie