PH-JRC Embraer EMB-135BJ Legacy 600 – Zoek de verschillen!

PH-JRC Embraer EMB-135BJ Legacy 600 in zijn “nieuwe” beschildering

Lelystad Airport, 23 mei 2020 – De weekendpuzzel op AirOnline.nl wordt u deze week aangeboden door de vliegtuigspuiterij van Satys! Zoek de verschillen! We geven toe, het is een moeilijke opgave deze keer!

Afgelopen woensdag is de PH-JRC Embraer EMB-135BJ Legacy 600 de spuithal van Satys op Lelystad Airport ingegaan. Het doel was een kleine facelift van het gezicht van het toestel.
Na twee dagen waren de mannen van Satys alweer klaar met hun cosmetische werkzaamheden en kwam de kist naar buiten. Niet om te vertrekken, maar de nog resterende Jet A1 brandstof werd eruit gepompt zodat het toestel helemaal leeg was. Het was de bedoeling dat het toestel opnieuw gewogen zou worden. De gewichtsbepaling diende zonder het gewicht van bandstof aan boord plaats te vinden.

PH-JRC Embraer EMB-135BJ Legacy 600 tijdens het leegpompen van de brandstoftanks

Inmiddels staat de PH-JRC buiten voor de spuithal van Satys. Zoals het lijkt is het toestel klaar om te vertrekken. Het zal dan ingezet gaan worden ten behoeve van een Nederlandse klant binnen de vloot van ASL – JetNetherlands.

PH-JRC Embraer EMB-135BJ Legacy 600 vóór de behandeling

Voor de puzzelaars met minder goede ogen, hieronder nog even de twee plaatjes ‘VOOR’ en ‘NA’ in een wat groter formaat.

PH-JRC Embraer EMB-135BJ Legacy 600 vóór de behandeling
PH-JRC Embraer EMB-135BJ Legacy 600 ná de behandeling

Dan oplossing van de puzzel. Heb je alle verschillen ontdekt? Hieronder de spoiler:

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden en het grote prijsuitreikingsgala met het showballet van Penny de Jager kan vanwege de corona-problematiek geen doorgang vinden! 😉

 

Geef een reactie