10 jaar AirOnline.nl

10 jaar AirOnline.nl, ook de Blue Angels zijn er ondersteboven van!

Almere, 27 december 2020 – Tien jaar AirOnline.nl! We zijn er zelf een beetje ondersteboven van! Wat in de Kerstvakantie van 2010 op “derde Kerstdag” begon als een experiment is inmiddels uitgegroeid tot onze grootste vrijetijdsbesteding. De Website AirOnline.nl startte voorzichtig met een paar kleine berichtjes om de techniek achter de “motor” van de site – WordPress – te doorgronden.
Inmiddels zijn we 2.244 berichten verder. De laatste tijd gemiddeld zes artikeltjes per week!

Aantal artikelen op AirOnline.nl per jaar

We vinden het nog steeds erg leuk om voor AirOnline.nl bezig te zijn. Stoppen is voor ons dan ook zeker geen optie! We hebben nog genoeg en leuk fotomateriaal op de plank liggen. Daarnaast hopen we uiteraard ook “vers” materiaal voor te kunnen blijven schotelen.

Bezoekers AirOnline.nl van 2011 tot en met 2020 (stand 27 december 2020)

Dank aan alle bezoekers van de site. We hebben een aantal lezers van het eerste uur. Tegenwoordig begroeten we rond de 500 geïnteresseerden per dag op AirOnline.nl en dat aantal groeit nog steeds. Daarnaast hebben we nog 900+ volgers op Facebook en ruim 180 email-abonnees. Wat een eer en wat leuk! Ook daar zijn we ondersteboven van!

Met vriendelijke groet,

14 gedachten over “10 jaar AirOnline.nl

 1. Gefeliciteerd met 10 jaar AirOnLine! Ik lees jullie interessante artikelen al een aantal jaren met veel plezier en ik hoop dat jullie daar nog lang zo enthoesiast mee doorgaan. Ik wens jullie een gezond 2021 met veel vliegplezier.

 2. Gefeliciteerd met het 10 jarig jubileum van je altijd lezenswaardige en interessante website. Ik volg steeds alle wetenswaardigheden. Ga zo door.

 3. Dag Berend Jan, Ik volg je nieuwsbrief sinds een paar maanden, erg leuk om te lezen. We hebben elkaar in de A3 Ballon tijd nog wel eens gezien. Jij stopte op enig moment met ballonvaren (waarom eigenlijk?), ik ging door tot het einde van A3-Ballon en hield het toen voor gezien na ruim tien jaren varen. Ik sta te kijken van je kennis van vliegtuigen, route en geschiedenis etc etc. Misschien is het aardig om daar eens een ‘special’ aan te wijden? Hoe je in hemelsnaam aan zoveel kennis komt? Ga zo door, hartelijke groet, Huib.

  1. Ha Huib,

   Wat leuk dat je AirOnline.nl ook volgt. Ik volg jou ook met jullie puppy hulphonden (GEWELDIG!!!) en je Grumman kano (van hetzelfde merk als de Grumman vliegtuigen!). Ik ben gestopt met ballonvaren (met pijn in mijn hart…) omdat dat qua tijd meer meer te combineren was met mijn werk. En het geheim van al mijn kennis? Goed opletten en combineren. Ik probeer gegevens bij elkaar te brengen op een manier die nog niet eerder is gedaan met een onderwerp. Oud – nieuw, boeken – online, social media – fysieke contacten, oren (scanner) – ogen (fotocamera), van alles probeer ik met elkaar te verbinden. In de loop van de tijd heb ik natuurlijk mijn favoriete websites met veel info en heb ik vele personen ontmoet die mij op gezette tijden ook weer van informatie voorzien. Zo ziet de “keuken” van AirOnline.nl er een beetje uit… 🙂

   Voor nu goede jaarwisseling en een mooi 2021 en tot kijk!

   Groet,
   Berend Jan

Geef een reactie