Drie Nederlandse Diamond DA 62’s op een rij

De drie Diamond DA 62 twins op een rij

Lelystad Airport, 19 februari 2021 – De vertegenwoordiger in ons land van Diamond Aircraft Industries is Wings over Holland op Lelystad Airport. Het is dan ook niet verwonderlijk dat geregeld Diamond-toestellen een bezoekje bij Wings over Holland af komen leggen voor onderhoud of service.

PH-MBO PH-PWW PH-VCC Diamond DA 62

Het topmodel in de Diamond modellenlijn is momenteel de Diamond DA 62. Deze tweemotorige vijf- of zevenzitter is in ons land – relatief gezien – redelijk populair. Er staan er vijf in het PH-register ingeschreven en er is naar verluid nog een zesde op komst.

PH-MBO PH-PWW PH-VCC Diamond DA 62

Vandaag stonden drie van de vijf Nederlandse DA 62’s bij Wings over Holland. Een mooie gelegenheid om van die toestellen een groepsfoto te maken. Dat leverde een paar aardige beelden op.

PH-MBO PH-PWW PH-VCC Diamond DA 62

De aanwezige toestellen waren:

  • PH-MBO Diamond DA 62 c/n 62-050
  • PH-PWW Diamond DA 62 c/n 62-135
  • PH-VCC Diamond DA 62 c/n 62-085

Geef een reactie