BLCKBRD, ‘Your part of Aviation’ is open voor business

BLCKBRD “Your part of Aviation’

Uden, 23 maart 2021 – Vandaag is er een nieuwe webshop geopend genaamd BLCKBRD. Deze site word aangekondigd als ‘Your part of Aviation’ en dat vat het geheel goed samen. BLCKBRD ofwel Blackbird Aviation is een prachtige collectie van inspirerende luxe artikelen; elk stuk met zijn eigen persoonlijke verhaal en een link naar de luchtvaart. En het mooie is; alles is te koop!

Art, Photos, Collectibles, Furnishing

Het aanbod bestaat uit vier collecties: kunst, foto’s, verzamelobjecten en meubels. Elke collectie biedt een verscheidenheid aan prachtig vervaardigde, vaak one-of-a-kind, items die een bijzondere en unieke kijk op de luchtvaartwereld weerspiegelen en die niet misstaan in elk huis, kantoor, restaurant of in je eigen mancave.

Een deel van de beschikbare collectie van BLCKBRD

Denk hierbij aan kunstwerken gemaakt van verschillende metalen en houtsoorten. Expositie/museum kwaliteit luchtvaart foto’s zijn beschikbaar in verschillende grote formaten.

Een greep uit de door BLCKBRD aangeboden foto’s van 4Aviation, Cees-Jan van der Ende en Marco Spuyman

Authentieke vliegtuigonderdelen zoals een vleugel van een gevechtsvliegtuig of een antieke propeller van een tweedekker kunnen van eigenaar wisselen. Maar ook in het oog springende items zoals een volledig opgeknapte schietstoel is te bemachtigen.

Neuswieldeur van een Airbus A330

Arnold, Jurgen en Stefan

V.l.n.r. Stefan, Arnold en Jurgen

BLCKBRD wordt gerund door drie gepassioneerde luchtvaartfanaten, Arnold ten Pas, Jurgen van Toor en Stefan Goossens. Zij begonnen in 2008 met 4Aviation. Dit is een gespecialiseerde organisatie op gebied van luchtvaartgerelateerde reizen. Inmiddels zijn duizenden luchtvaartliefhebbers naar meer dan zestig landen gereisd. 4Aviation heeft hen dikwijls een unieke belevenis gegeven.

Tijd voor ontwikkeling

Vanwege de coronapandemie zat vorig jaar reizen er even niet in. De mannen hebben daarop de koppen bijeen gestoken om iets nieuws te ontwikkelen. En dat heeft geresulteerd in de lancering vandaag van BLCKBRD.

Suggesties

Het aanbod van BLCKBRD is gevarieerd en niet vast omlijnd. Er kunnen dan ook suggesties gedaan worden als er ideeën zijn om het aanbod uit te breiden.

Winkel is open

BLCKBRD is een fraai platform dat alles in zich heeft om wereldwijd succesvol te worden in het aan de man brengen van unieke en bijzondere luchtvaartitems. Zelf het aanbod bekijken? Dat kan via www.blackbird-aviation.com.

Geef een reactie