Twee Denen op bezoek bij Lelystad Airport

OY-EST Rockwell Commander 114B

Lelystad Airport, 11 augustus 2021 – Twee leuke Deense bezoekers op Lelystad Airport. Het eerste toestel dat we noemen is de OY-EST. Dit is een Rockwell Commander 114B. Dit toestel vliegt nog maar sinds 14 juli 2021 met een Deense registratie. Daarvoor was het kistje 2-BEST, G-HMBJ en N6036F. Het c/n van dit toestel uit 1997 is 14636.

OY-BVN Beech F33A Bonanza

De tweede Deen die het veld bezocht was de OY-BVN. Dit is een Beech F33A Bonanza. Dit is een kist uit 1978. Het toestel verblijft sinds 1989 in Denemarken als OY-BVN en vloog daarvoor als N4806M. Deze kist draagt een sticker van Rotary International op de romp.

OY-BVN Beech F33A Bonanza

Beide toestellen waren gisteren (10 augustus) in Billund (EBKI) vertrokken, op weg naar Rendsburg-Schachtholm (EDXR) in Duitsland. Vanaf daar werd doorgevlogen naar Ganderkesee (EDWQ) waar de nacht werd doorgebracht. Deze ochtend vlogen beide kisten naar Lelystad Airport. De toestellen werden voor de toren op het Delta-platform geparkeerd.

OY-BVN Beech F33A Bonanza samen met de OY-EST Rockwell Commander 114B op het Delta-platform

Geef een reactie