Even de hond uitlaten!

D-KGRM Hoffmann H36 Dimona

Texel Airport, 21 augustus 2021 – Iedere hondeneigenaar kent het vast en zeker, je trouwe viervoeter moet er op gezette tijden even uit. De hele dag binnen zitten is geen optie als je een hond bezit. Het ene baasje gaat daar weer anders mee om dan het andere. Soms een blokje om, soms even snel in de tuin. Of een flinke boswandeling, daar maak je de Bello’s en Fikkies van vandaag ook vaak blij mee. Maar het kan ook anders…

De vlieger van de Hoffman H-36 Dimona D-KGRM had gezellig zijn hond meegenomen aar de Texel AOPA Fly-in 2021. Bij het vertrek kwam de motorzwever bij ons langs taxiën. Toen viel er nog niets op omdat de hond toen maar nèt met zijn koppie boven de cockpitkap uitstak.

D-KGRM Hoffmann H36 Dimona bij het voorbij-taxiën
Bij het voorbij-taxiën was de hond nauwelijks te zien

Bij de start was het anders, toen zat de middelgrote hond parmantig rechtop de rechterstoel. Het leek of zijn baasje en de instrumenten nauwgezet in de gaten hield. Kennelijk ook nog een hond met FI-bevoegdheid!

Rechtop en alert naast de baas kijken wat er gebeurt

En de hond zag kennelijk de humor van de situatie ook wel in. Toen we nog een extra foto maakten stak het guitige beetjes gewoon zijn tong uit naar de camera!

Bij het maken van deze foto stak de hond brutaal zijn tong uit naar de fotograaf!
In dit uitgesneden beeld is dat nog beter te zien… 🙂

De hond zat zo te zien netjes in een soort tuigje zodat deze geen onverwachtse bewegingen kom maken. Al met al een leuk uitje voor huisdier en baasje.

Homeward boud boss!

Een gedachte over “Even de hond uitlaten!

Geef een reactie