Je ziet het pas als je het doorhebt…

D-ENZE Scheibe SF-23C Sperling + PH-BZN Fuji FA-200-180AO Aero Subaru

Lelystad Airport, 4 november 2021 – De meest bekende Nederlander Johan Cruijff stond bekend om zijn opmerkelijke uitspraken. Daar moesten we even aan denken bij het bewerken van de foto’s die we vandaag maakten op Lelystad Airport. Op dat moment schoot zijn uitspraak ons binnen: “je ziet het pas als je het doorhebt…”

PH-BZN Fuji FA-200-180AO Aero Subaru
D-ENZE Scheibe SF-23C Sperling + PH-LFC Fuji FA-200-160 Aero Subaru
D-ENZE Scheibe SF-23C Sperling
PH-LFC Fuji FA-200-160 Aero Subaru
D-ENZE Scheibe SF-23C Sperling + PH-SCT Piper PA-28-161 Warrior II

Na het zien van de foto’s, hebt u het ook door? Of ziet u het?

Een gedachte over “Je ziet het pas als je het doorhebt…

  1. Jazeker heb ik het door. Vliegen is een dure hobby en dus hebben we indertijd collectief verf ingekocht in de basiskleuren rood, wit en blauw. Leuk meegenomen dat deze kleuren de “D” van mijn Sperling wat compenseren.

Geef een reactie