De “vergroening” van Lelystad Airport

De verkeerstoren van Lelystad Airport heeft last van algvorming

Lelystad Airport, 16 januari 2022 – Het viel ons op dat Lelystad Airport hard op weg is om te “vergroenen”. En of dit nou het soort vergroening binnen de luchtvaart is waar menig milieulobbyist op hoopt, valt te bezien. De – bij oplevering – fris rood-witte verkeerstoren begint momenteel aan de schaduwzijde zijn glans te verliezen. Door het gebrek aan zonlicht aan die kant wint de groene algvorming meer en meer terrein op de oorspronkelijke kleuren. Tijd voor een sopje zo lijkt ons! Dan blijft de markante verkeerstoren met zijn unieke vorm het herkenbare visitekaartje voor Lelystad Airport.

Vooral de schaduwzijde slaat groen uit en kan wel een sopje gebruiken

2 gedachten over “De “vergroening” van Lelystad Airport

Geef een reactie