Zou het door ons komen?

De verkeerstoren wordt schoongespoten

Lelystad Airport, 4 februari 2022 – Vandaag stond er een hoogwerker naast de verkeerstoren van Lelystad Airport. Zouden ze…? Ja!!! Zou onze opmerking geholpen hebben? Of zou het al in de planning gestaan hebben? Wij houden het er natuurlijk op dat wij de aanstichter zijn van het tafereel dat we vandaag mochten aanschouwen. 🙂

De verkeerstoren krijgt een opfrisbeurtje

Waar hebben we het over? Op 16 januari 2022 maakten we op onze site melding van het feit dat de toren groen aan het uitslaan was. Het herkenbare visitekaartje van het vliegveld raakte zo wel een beetje haar gratie kwijt. De groene aanslag hadden we aangemerkt als de “vergroening van Lelystad Airport”.

Vooral de schaduwzijde sloeg groen uit en kon wel een sopje gebruiken (foto van 16 januari 2022)

Dat er wat moest gebeuren heeft men op Lelystad Airport ook ingezien en dus werd helemaal vanuit het Friese Joure de hulp in geroepen van “De Gevelborstel.nl”. Een medewerker van dit bedrijf is de verkeerstoren met een hoogwerker en een hogedrukspuit te lijf gegaan.

De hulp van “De Gevelborstel.nl” uit Joure werd ingeroepen
De verkeerstoren wordt schoongespoten

Centimeter voor centimeter verdween zo de groene aanslag als de winterse sneeuw voor de voorjaarszon. Het dikbuikige torentje kan er zo weer even tegenaan! Strakke actie! Ons hoor je d’r niet meer over. 😉

Beetje bij beetje verdween de groene aanslag

Geef een reactie