T7-BCH Bombardier Challenger 605 toont zijn nieuwe kleuren

T7-BCH Bombardier CL-600-2B16 Challenger 605

Lelystad Airport, 28 maart 2022 – Vandaag kwam de T7-BCH van Sky Lounge Services weer uit de spuithal van Satys op Lelystad Airport. Deze Bombardier CL-600-2B16 Challenger 605 (c/n 5822) was op 8 maart 2022 op Lelystad Airport geland en direct naar de spuithal getaxied.

Zo zag de T7-BCH er bij aankomst op 8 maart 2022 uit

De afgelopen weken is de bizjet voorzien van een nieuw kleurenschema, wit met blauwe en grijze strepen. De metamorfose is naar ons bescheiden oordeel prima geslaagd!

De nieuwe kleuren van de T7-BCH Bombardier CL-600-2B16 Challenger 605 staan de kist goed

Nadat de T7-BCH naar buiten gereden was, werd het volgende toestel alweer naar binnen gereden. Dat was de LX-LMS Dassault Falcon 7X die al sinds afgelopen donderdag op het platform bij de toren had staan wachten op zijn beurt.

De LX-LMS Dassault Falcon 7X is nu aan de beurt voor een nieuwe laklaag

De Bombardier is niet gelijk vertrokken. Na de omwisseling werd de T7-BCH voor de deur van Satys geparkeerd. Binnen een paar dagen zal het toestel vermoedelijk weer vertrekken naar zijn standplaats Beiroet in het Midden-Oosten.

Geef een reactie