Vliegtuig te koop!

De PH-WHY is zo te zien te koop!

Drachten, 18 maart 2023 – Wat te doen als je vliegtuig al even te koop staat en de verkoop wil niet vlotten? Daar moet Bob Teernstra ongetwijfeld de afgelopen tijd over nagedacht hebben. Hij bedacht een origineel plan! Met zijn gevlogen route van vandaag vanaf de thuisbasis Drachten (EHDR) “schreef” hij het woord “SALE” in de lucht. Dat valt op! Tenminste als je het toestel op websites als ADSB-exchange of Flightradar24 aanklikte terwijl het vloog. En dat deden we! 🙂

Al eerder

Via Facebook werden we gewaar dat de boodschap “SALE” niet op zichzelf stond. Al op 4 maart 2023 werd door de PH-WHY de letters “WHY” gevlogen en op 5 maart 2023 werd “FOR” door de lucht afgelegd. Dat vormt bij elkaar de zin “WHY FOR SALE“.

Op 4 maart 2023 werd “WHY” in de lucht geschreven…
…gevolgd door “FOR” op 5 maart 2023
PH-WHY Monnet Sonerai II L

De PH-WHY is een Monnet Sonerai II L uit 1988. Over deze fraaie homebuilt hebben we in het verleden al eens een artikeltje gemaakt.

PH-WHY Monnet Sonerai II L

De eigenaar doet zijn Monnet weg omdat hij inmiddels ook veel pret heeft met zijn knalgele PH-IIJ EAA Acro Sport II. En je kunt immers maar één vliegtuig tegelijk besturen…

De verkoper vliegt ook met deze fraaie PH-IIJ EAA Acro-Sport II

Voor wie interesse heeft in de PH-WHY, de vraagprijs is € 19.000,00. Alle details over het toestel zijn te vinden op de vliegtuigverkoopsite Planecheck. Laten we hopen dat deze rode rakker snel een nieuw baasje weet te vinden en dat een nieuwe eigenaar zich (mede door deze opmerkelijke actie) zich meldt bij de eigenaar. En voor de goede orde: AirOnline.nl is niet de verkoper, daarvoor moet u echt bij Bob Teernstra zijn. Zijn contactgegevens staan in de advertentie op Planecheck.

PH-WHY Monnet Sonerai II L

Met dank aan Cees Romeijn voor zijn bijdrage aan dit artikel.

Geef een reactie