Hunterbadmat

De Hunterbadmat met een foto van AirOnline.nl

Almere, 19 maart 2023 – Enige tijd geleden werden we benaderd door Brigitte Wyttenbach uit het Zwitserse Eggersriet. Ze had de vraag of een foto, gemaakt door ons, gebruikt mocht worden op een… badmat. Wat was het geval, op 21 augustus 2010 maakte haar man een rondvlucht in de HB-RVP / J-4205 Hunter T.68. Deze voormalige jager van de Zwitserse luchtmacht werd gevlogen tijdens het jaarlijkse Hunter Treffen op het vliegveld van Sankt Stephan. En wij hadden die dag dat betreffende toestel gefotografeerd.

Aandenken

Omdat tot op de dag van vandaag deze vlucht een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten bij haar man en omdat Brigitte een grote fan is van oude jachtvliegtuigen besloot ze een blijvend aandenken te maken. En dat aandenken werd een badmat. Op internet was ze een foto van de betrokken Hunter tegengekomen. Dat bleek onze foto te zijn.

Dit is de oorspronkelijke foto van de HB-RVP / J-4205 Hunter T.68 op 21 augustus 2010 op Sankt Stephan

We waren verrast door de vaag, maar ook uiteraard vereerd. Er hoefde dan ook geen seconde over nagedacht worden, de foto werd gelijk opgestuurd. Als enige voorwaarde stelden we dat we natuurlijk graag het resultaat wilden zien. Afgelopen week kregen we foto’s van de Hunterbadmat opgestuurd. Om de afbeelding rond af te kunnen drukken is de Hunter wel ietsje korter en dikker geworden maar dat mag de pret niet drukken.

We kregen een paar foto’s met het resultaat

We wensen de familie Wyttenbach uiteraard veel plezier met het aandenken. We vonden het leuk daar een steentje aan bij te kunnen dragen. En als u na het lezen denkt, ik wil ook mijn gordijnen, behang, vloerbedekking, onderbroek o.i.d. bedrukken met een afbeelding gemaakt door AirOnline.nl! Schroom niet om een mooie foto op te vragen! 🙂

2 gedachten over “Hunterbadmat

  1. Mooi dat ze het netjes van tevoren vragen. Te vaak worden foto’s ongevraagd voor allerlei doeleinden mis / gebruikt helaas. Maak het maar al te vaak mee. Mooie foto van de Hunter trouwens.

Geef een reactie