“Yellow B” is buzzing around

PH-PVN BRM Aero Bristell B23-915 met in de staart “Yellow B”

Teuge, 13 mei 2023 – Op 8 april 2023 troffen we de kersverse PH-PVN al eens op Vliegveld Hilversum. Vandaag zagen we deze BRM Aero Bristell B23-915 opnieuw, nu op Teuge. Dat is het veld waar dit toestel momenteel gestationeerd staat.

De PH-PVN BRM Aero Bristell B23-915 hier nog zonder “Yellow B” in de staart (Hilversum, 8 april 2023)

Beide eigenaren waren voor vertrek druk rond het toestel. We weten nu waarmee; op de staart is de naam “Yellow B gekomen, met een gestileerd bijtje d’r bij. In ons eerste artikel over de PH-PVN was al te lezen dat de eigenaren zijn verenigd in de onderneming Yellow B. Dit is tevens een verwijzing naar het gele kleurenschema van dit toestel.

PH-PVN BRM Aero Bristell B23-915

De werkbijen die het toestel vandaag bestuurden zaten er gesoigneerd bij. Zij droegen beiden bijengele polo’s met bijpassende Bristell pet. Helemaal top! Deze dag zoemde “Yellow B” even op en neer naar Hoogeveen.

PH-PVN BRM Aero Bristell B23-915

Lees ook:

PH-PVN BRM Aero Bristell B23-915 op weg naar Hoogeveen

Een gedachte over ““Yellow B” is buzzing around

  1. Onverminderde complimenten voor de altijd even leuke als interessante, want informatieve berichten. En de beelden zijn ook altijd uitsteekbaar. Affijn, groeten, DB

Geef een reactie