Niet mijn vliegtuig!

PH-LRV Vans RV-8

Lelystad Airport, 24 oktober 2023 – De eigenaar van deze Van’s RV-8 windt er geen doekjes om, dit toestel is “NOT YOURS”! Het toestel is de PH-LRV, een Van’s RV-8 uit 2019 en met c/n 82979. We hadden tot nu toe de PH-LRV alleen nog maar gezien in een eenvoudig beige jasje, met alleen de registratie erop.

PH-LRV Vans RV-8
De PH-LRV Vans RV-8 hier nog zonder opschriften (Lelystad, 11 februari 2022)

Dit is nu aangepast met de niet te missen tekst “NOT YOURS”. Bij vertrek van Lelystad Airport konden we de piloot/eigenaar nog net even vragen naar het hoe en waarom van deze opvallende tekst op het toestel. Het antwoord was simpel: “Geen speciale reden. Gewoon dat het toestel niet van jou is maar van mij!”

PH-LRV Vans RV-8
PH-LRV Vans RV-8

In 2021/2022 is de PH-LRV op Lelystad Airport in de hangaar van Air Waterland door de bouwer hersteld nadat het in 2020 beschadigd was geraakt op Budel. Lees voor meer informatie daarover het artikel over de PH-LRV dat we in augustus 2021 gepubliceerd hebben.

PH-LRV Vans RV-8

Op 23 oktober was de PH-LRV aangekomen op Lelystad Airport vanuit zijn Duitse thuisbasis op Mühldorf (EDMY). Bij Air Waterland is de jaarinspectie van het toestel uitgevoerd. Vandaag kon het toestel alweer vertrekken.

PH-LRV Vans RV-8 linging up runway23

Je kunt het toestel op deze manier mooi vinden of niet, De letters te groot, te rood of erg grappig, van alles is mogelijk. Iedere mening is natuurlijk goed, maar wat je ook vindt; it’s NOT YOURS! 😉

PH-LRV Vans RV-8

Lees ook:

PH-LRV Vans RV-8 bijna klaar voor zijn tweede jeugd

Met dank aan Marinus Bergsma voor zijn bijdrage aan dit artikel.

Geef een reactie