OE-LCZ Gulfstream G550 van Avcon Jet

OE-LCZ Gulfstream G550

Schiphol, december 2023 – De Oostenrijkse Gulfstream G550 OE-LCZ wordt gevlogen door Avcon Jet AG uit Wenen en heeft Aeroporto di Verona (LIPX) in Italië als thuisbasis. Het toestel stamt uit 2017 en draagt c/n 5562. De tijdelijke Amerikaanse testregistratie was N562GA. Daar heeft deze Gulfstream tussen 16 juni 2017 en 14 juni 2018 mee gevlogen. Daarna kreeg deze bizjet zijn huidige Oostenrijkse registratie OE-LCZ.

De OE-LCZ Gulfstream G550 taxiet naar het platform op Schiphol-Oost

De OE-LCZ bezocht in december 2023 Schiphol-Oost voor een korte tankstop. De kist kwam vanuit Riga International Airport (EVRA) in Letland. Hierna vertrok het toestel binnen na een uur en een kwartier alweer voor een tripje van tien uur naar Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (KFLL) in Florida.

OE-LCZ Gulfstream G550

Het kleurenschema van de OE-LCZ is opvallend en niet alledaags. De blauwe kleuren staan het toestel bijzonder fraai en het is daarmee en opvallende verschijning. Heel wat minder saai dan de doorsnee witte privéjets met een braaf streepje over de romp.

OE-LCZ Gulfstream G550

Ook aan de binnenkant van de Gulfstream is het prettig toeven. Er is plek voor zestien passagiers. De OE-LCZ maakt deel uit van de indrukwekkende chartervloot van Avcom Jet. Dus als je zelf ook eens met dit toestel wilt meevliegen hoef je ze maar te bellen!

OE-LCZ Gulfstream G550

Geef een reactie