AirOnline.nl *** JAAROVERZICHT 2023 ***

Drie Maleisische Lockheed C-130 Herculessen boven Lankawi

Almere, 31 december 2023 – Oudejaarsdag en dat betekent terugblikken! Terugblikken op alweer een jaar vol mooie luchtvaartmomenten. Veel van die momenten hebben we al gedeeld op AirOnline.nl, maar er ligt ook nog heel wat op de plank!

De krachtpatser LN-OBX Aérospatiale AS 332 C1 Super Puma heeft als bijnaam “Obelix”

Dit jaar is het bezoekersaantal op de website gestabiliseerd. We hebben daarentegen wat minder berichtjes gepost. Het populairste bericht had betrekking op de krachtpatser “Obelix” die Lelystad Airport aandeed. Ook veelbekeken is het item over de Airbus Helicopters H145 op een privéjacht in Amsterdam. Al een aantal jaren worden de items over de Falcon 900 van Max verstappen en de Aero L-39 Albatros van AEC Skyline vaak aangeklikt. Dit jaar was daarop geen uitzondering.

De PH-DTF Dassault Falcon 900EX van Max Verstappen wordt altijd veel bekeken op AirOnline.nl

Het afgelopen jaar hebben we een paar leuke buitenlandse trips gemaakt. We zijn in het voorjaar met 4Aviation naar Maleisië geweest en hebben in het najaar weer een paar weken in Zwitserland kunnen ronddwalen. Met een Cessna 172 hebben we een paar Belgische evenementen bezocht; Schaffen Diest, Zoersel en Brasschaat. Al die trips hebben interessant fotomateriaal opgeleverd.

Onze foto van de PH-JAT op de gevel van het Vroege Vogels museum op Lelystad

Het afgelopen jaar is– naast de website AirOnline.nl – op diverse plekken is ons fotomateriaal gebruikt. We noemen DDA’s Logboek, Piloot & Vliegtuig, Vleugels, All Clear (KNVvL), Scramble en als klap op de vuurpijl de gevel van het luchtvaartmuseum “Vroege Vogels” op Lelystad Airport. Voeg daarbij nog een foto verwerkt tot een douchemat in Zwitserland, een wel heel opmerkelijke toepassing van ons beeldmateriaal!

Voorpagina van Logboek nummer 3 van 2023 met onze foto van de Fokker D.XXI
Eén van onze foto’s verwerkt tot badmat!

Bedankt!

Bedankt voor het bezoeken van AirOnline.nl, het lezen van de artikeltjes en de reacties daarop. Jullie commentaar wordt gewaardeerd, of het nu een typo, een taalkundigheidje of een inhoudelijke aanvulling is. Het maakt AirOnline.nl alleen maar beter.
Dank ook voor alle informatie die we ontvangen over dingen die staan te gebeuren, net als de gelegenheid die we op locaties krijgen om materiaal voor onze items te verzamelen. Een onmisbare schakel, zonder jullie lukt dit een heel stuk lastiger!

Fifteen finest

Dan rest ons nog de van de vijftien beste foto’s van 2023 te tonen. Plaatjes waar we om uiteenlopende redenen trots op zijn. Omdat het zeldzame vliegtuigen betreft, mooie foto-omstandigheden of een gedenkwaardig moment. Klik de foto’s aan voor een groter formaat en geniet even mee:

 

*  *  F I J N E   J A A R W I S S E L I N G  *  *

 

Wil je overigens ook nog even terugkijken naar de voorgaande jaaroverzichten? Dat kan:

Jaaroverzicht 2022

Jaaroverzicht 2021

Jaaroverzicht 2020

Jaaroverzicht 2019

Jaaroverzicht 2018

Jaaroverzicht 2017

Jaaroverzicht 2016

Jaaroverzicht 2015

Jaaroverzicht 2014

Jaaroverzicht 2013

Jaaroverzicht 2012

4 gedachten over “AirOnline.nl *** JAAROVERZICHT 2023 ***

  1. Hoi Berend-Jan, heb weer een heel jaar kunnen genieten van niet alleen de plaatjes maar ook de verhalen erbij. Keep up the good work, het allerbeste beste voor 2024 🙂

  2. En weer een jaar vol mooie avonturen, vele herinneringen en prachtige photographs.
    Ik ben zo super trots op je. Lekker doorgaan zo!

    “There is a vast difference between taking a picture and making a photograph.”
    – Robert Heinecken

    Sabien

Geef een reactie