Lelystad Airport

Lelystad Airport is het drukste vliegveld op gebied van General Aviation in Nederland. Daarnaast hoopt de luchthaven zich te ontwikkelen naar een passagiersluchthaven. Voor dit doel is inmiddels een passagiersterminal gebouwd en is de landingsbaan verlengd en verbreed.

Verkeerstoren Lelystad Airport

Lelystad Airport Based Aircraft

Op een vliegveld horen vliegtuigen. Da’s logisch! Om een overzicht te hebben van alle vliegtuigen die momenteel op de Lelystad Airport gehuisvest zijn is een lijst samengesteld. daarin is aangegeven of vliegtuigen operationeel zijn of bijvoorbeeld in het museum staan. Uiteraard is dit een dynamische lijst en ongetwijfeld nimmer compleet. Aanvullingen en opmerkingen hierover zijn welkom. Gebruik daarvoor het contactformulier op de site. Klik hier, of op het logo, om naar de lijst van Lelystad Airport Based Aircraft te gaan.

Satys Visitors

Naast de bovenstaande lijst met vliegtuigen is nog een tweede lijst samengesteld. Op deze lijst staan de vliegtuigen (voor zover bekend) die zich gemeld hebben bij de spuithal op het vliegveld. In de spuithal van Satys worden regelmatig toestellen van een ander kleurenschema voorzien. En daar zitten soms exotische exemplaren tussen!
Uiteraard is dit een dynamische lijst en ongetwijfeld nimmer compleet. Aanvullingen en opmerkingen hierover zijn welkom. Gebruik daarvoor het contactformulier op de site. Klik hier, of op het logo, om naar de lijst van Satys Visitors te gaan.

Spuithal van Satys